Негативного впливу урагану Мілтон на перестраховиків не очікується: JP Morgan

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Наслідки від атлантичного урагану Мілтон, незважаючи на серйозність завданих збитків, навряд чи змінить динаміку ринку перестрахування у 2025 році. Такого висновку дійшли аналітики найбільшого інвестиційного банку JP Morgan у доповіді, присвяченій глобальному ринку перестрахування наступного року.

Інтернет ресурсу УкрСтрахування з матеріалів доповіді відомо, що очікувана динаміка ціноутворення при продовженні договорів перестрахування наступного року зміниться у бік «пласких оновлень порівняно з попереднім очікуванням зниження на середні однозначні цифри».

«Якщо у другій половині 2024 року не буде подальших великих збитків, ми бачимо мало факторів, які могли б призвести до того, що 2024 рік загалом стане поганим роком для перестрахування», – йдеться у звіті. Аналітики JP Morgan також наголосили, що рентабельність капіталу (ROE) трьох найбільших європейських перестрахувальників (за винятком SCOR через незв’язані проблеми) залишається високою.

Нагадаємо, компанія моделювання ризиків катастроф із США Verisk прогнозує, що сукупні застраховані втрати від атлантичного урагану Мілтон становитимуть від $30 млрд до $50 млрд.

Коментарі