Не більше 20% працівників страхового сектору Великобританії приходять на роботу до офісу

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Ринок комерційної нерухомості в Лондоні переживає найбільший за 15-річний період наплив пропозицій щодо продажу офісних приміщень. Подібна ситуація спостерігалася в період економічної кризи 2008 року, але пандемія Covid-19 та подальший перехід до віддаленої роботи спровокували нову хвилю оголошень про продаж.

Як повідомляє інтернет-ресурс УкрСтрахування з посиланням на дані консалтингової компанії Advanced Workplace Associates, в даний час менше половини працівників банківського сектору Великобританії щодня відвідують офіс. Для страхового сектора цей показник не перевищує 20% працівників.

Керівники компаній фінансового сектору намагаються залучити співробітників до порожніх офісів, аргументуючи це економією на рахунках за опалення домашніх апартаментів. Однак, на ці пропозиції неохоче відгукуються, посилаючись на вартість життя, включаючи витрати на проїзд, їжу та одяг.

Раніше співробітники Управління фінансового нагляду Великобританії (FCA) заявили, що «два дні на тиждень в офісі — це максимум, на що можна розраховувати».

Коментарі