НБУ змінив обсяг ліцензії страхової компанії та включив страхового брокера до Державного реєстру

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Рішенням Комітету з нагляду та регулювання діяльності ринків небанківських фінансових послуг від 18 жовтня 2024 року для ПрАТ «Українська Аграрно-Страхова Компанія» змінено обсяг ліцензії на провадження діяльності зі страхування.

Згідно з прес-релізом Національного банку України, з ліцензії виключено права на провадження діяльності щодо прямого страхування за класом страхування 13 «Страхування іншої відповідальності (крім визначеної у класах 10, 11, 12)» та вхідного перестрахування за всіма класами страхування, включеними до ліцензії.

Одночасно для страховика розширено обсяг ліцензії щодо здійснення діяльності з прямого страхування за класом страхування 13 «Страхування іншої відповідальності (крім визначеної в класах 10, 11, 12)».

Інтернет ресурсу УкрСтрахування також відомо, що Національний банк України включив до Державного реєстру страхових та перестрахувальних брокерів ТОВ «Страховий брокер «Смартпрогрес».

Нагадаємо, станом на 1 жовтня 2024 року загальна чисельність небанківських фінансових установ скоротилася до 926 гравців, у тому числі 75 страховиків та 42 страхові брокери.

Коментарі