НБУ погодив добровільний вихід із страхового ринку компанії «Залізничні Шляхи»

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Страхова компанія «Залізничні Шляхи» отримала регуляторне погодження на добровільний вихід зі страхового ринку України шляхом виконання зобов’язань щодо страхового портфеля.

Це рішення прийнято Комітетом з нагляду та регулювання діяльності ринків небанківських фінансових послуг 20 вересня 2024 року.

У прес-релізі Національного банку України зазначається, що страховий портфель компанії на 85% формувався за рахунок платежів за договорами добровільного автострахування (КАСКО). Решта страхового портфеля складається з договорів страхування майна та інших видів страхування.

Як повідомляє інтернет-ресурс УкрСтрахування з посиланням на прес-реліз НБУ, після завершення процедури виходу з ринку шляхом виконання страхового портфеля СК «Залізничні Шляхи» зобов’язана звернутися до Національного банку із заявою про анулювання ліцензії на провадження страхової діяльності.

Раніше Національний банк України застосував міру впливу щодо страхової компанії «Промислово-Страхова компанія» у вигляді анулювання ліцензії на провадження господарської діяльності у сфері страхування.

Коментарі