Найбільший страховик нью-йоркського таксі ATIC опинився на межі банкрутства

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Страхова компанія з Нью-Йорка American Transit Insurance Co (ATIC) повідомила про збиток у розмірі $700 млн, отриманий у другому кварталі 2024 року.

Інтернет ресурсу УкрСтрахування відомо, що компанія знаходиться на межі банкрутства, чим ставить під удар своїх численних клієнтів – водіїв та власників таксі у Нью-Йорку.

Компанія ATIC протягом десятиліть була домінуючим гравцем на ринку комерційного автострахування Нью-Йорка, найбільшого в країні, пропонуючи страхові премії таксистам набагато нижче, ніж у інших страховиків. ATIC має 52-річну історію, забезпечуючи покриття для 60% із більш ніж 117 тисяч комерційних таксі.

«Побачити такий збиток такого розміру – прецедентів небагато», – сказав Тім Завацький, старший страховий аналітик S&P Global Market Intelligence. «Якщо ця компанія не зможе продовжувати свою діяльність, виникнуть серйозні наслідки щодо того, хто страхуватиме всіх цих водіїв».

Він також додав, що проблема з боргами досягла апогею, оскільки компанія бореться з більшими розмірами претензій, включаючи судові позови.

Коментарі