Найбільші страхові компанії Японії планують продати акції Honda Motor

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Найбільші страхові компанії Японії із сектора non-life планують продати акції Honda Motor, поступаючись під тиском з боку уряду та інвесторів. Про це інтернет ресурсу УкрСтрахування відомо з повідомлення агентства Reuters.

Повідомляється, що Tokio Marine Holdings, Sompo Holdings, два підрозділи MS&AD Insurance Group та ще низка фінансових компаній продадуть акції Honda Motor на суму приблизно $3,1 млрд.

Інтернет ресурсу Укрстрахування відомо, що від страховиків вимагають скоротити або повністю ліквідувати перехресне володіння акціями.

Агентство Reuters повідомило, що компанія Honda Motor не заперечуватиме продаж японськими страховиками своїх акцій, але в компанії також підкреслили, що остаточно «нічого не вирішено».

Нагадаємо, Tokio Marine Holdings, Sompo Holdings та MS&AD Insurance Group Holdings завершили фінансовий рік з рекордним прибутком на тлі послаблення претензій щодо ризику Covid та покращення інвестиційних показників за кордоном. Згідно з звітом, прибуток Tokio Marine Holdings зріс на 85,7%, прибуток Sompo зріс на 1,475.1%, MS&AD – на 75%.

Коментарі