Munich Re про ринок перестрахування в Європі: необхідно зберегти динаміку зростання

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Одна з найбільших страхових та перестрахувальних груп Європи – Munich Re – представила аналітичний звіт, присвячений характеру перестрахувального покриття на найближчу перспективу, наголосивши, що європейський ринок перестрахування має й надалі підтримувати позитивну динаміку зростання.

Згідно з Munich Re, перестраховики повинні враховувати у своїх моделях ризики дедалі частіші події природного катастрофічного характеру, а також повинні забезпечити надійну систему ціноутворення, яка правильно відображає основні ризики та стимулює заходи щодо зниження ризиків.

Інтернет ресурсу УкрСтрахування також відомо, що Munich Re зобов’язалася залишатися «послідовним та високо капіталізованим партнером для клієнтів, які демонструють адекватне ризику ціноутворення та послідовний андеррайтинг, адаптуючись до більш нестабільного інфляційного середовища».

За словами члена правління Munich Re Клариси Копфф, Група Munich Re готова задовольнити зростаючий попит на перестрахувальний захист, підкріплений належними механізмами розподілу ризиків.

Коментарі