Лондонський Lloyd’s обговорює з ООН варіанти поновлення страхування перевезень українського зерна

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Генеральний директор Лондонського Lloyd’s заявив, що у разі продовження зернової угоди страховий ринок укласти нову угоду на страхове покриття постачання українського зерна з чорноморських портів.

Про це інтернет-ресурсу УкрСтрахування відомо з повідомлення Reuters, яке цитує коментар генерального директора Lloyd’s Джона Ніла.

«Ми ведемо активні дискусії з ООН про те, як це може статися і чи потрібно структурувати це інакше, ніж було раніше», – сказав Ніл.

«Чи готові ми і чи можемо продовжувати надавати страховку у разі, якщо коридор буде знову введений в експлуатацію та відновлено, відповідь на це питання – так», – цитує агентство Reuters коментар директора Lloyd’s.

Раніше інтернет ресурс УкрСтрахування повідомляв, що після того, як російська сторона заявила про вихід із зернової угоди, міжнародні андеррайтери розглядають варіанти своєї діяльності у регіоні. Страховий ринок Lloyd’s вже включив чорноморський регіон до свого списку високого ризику. «Щорічний страхування залишається в силі, але рейси в перелічені райони будуть оцінюватися індивідуально в міру їх появи», – сказав Ніл Робертс, голова відділу морського та авіаційного транспорту в Lloyd’s Market Association (LMA).

Коментарі