Лісові пожежі в Канаді позначаться на прибутковості компаній майнового страхування

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Аналітики кредитно-рейтингової агенції з Торонто DBRS Morningstar назвали основні фактори впливу лісових пожеж на страхову галузь Канади.

За оцінками DBRS Morningstar, страхові збитки, пов’язані з лісовими пожежами, у третьому кварталі становитимуть від $700 млн до $1,5 млрд, але ці збитки будуть керовані для страховиків.

Інтернет ресурсу УкрСтрахування відомо, що сукупні збитки від лісових пожеж цього року перевищують середні аналогічні показники за попередні роки. Фінансова стійкість канадських компаній із майнового та страхування від нещасних випадків (P&C) залишається стійкою, але збитки негативно позначаться на прибутках за третій квартал.

«Хоча лісові пожежі не часто є причиною великих катастрофічних втрат, вони можуть призвести до великих позовів, пов’язаних із пошкодженням/повною втратою майна та обладнання, збитком, спричиненим димом, та іншими витратами на очищення, витратами на проживання після обов’язкової евакуації та, можливо, втратою доходу для застрахованих підприємств у потерпілому районі», – прокоментувала Надя Дрефф, керівник Canadian Insurance.

Коментарі