Компанія з Німеччини E+S Rück вважає за необхідне перегляд цін при продовженні договорів перестрахування

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Дочірня компанія перестраховика з Німеччини Hannover Re – E+S Rückversicherung – представила свої прогнозні оцінки цінової політики у сфері перестрахування майнових ризиків та ризику нещасного випадку (P&C) під час продовження договорів перестрахування з січня 2025 року.

Відповідно до звіту E+S Rück, для сектору автострахування необхідний перегляд тарифів через різке зростання витрат на ремонт та запасні частини, що призвело до подальшого зростання загальних витрат на претензії щодо фізичних збитків.

«Автострахування залишається у дефіциті із структурних причин. Ми також стурбовані зростанням кількості повідомлень про збитки від наших клієнтів щодо претензій минулих років/…/Адекватні ціни, умови та положення абсолютно необхідні для цього», – прокоментував Міхаель Пікель, генеральний директор E+S Rück.

Інтернет ресурсу УкрСтрахування зі звіту E+S Rück також відомо, що в компанії очікують значні збитки від стихійних лих за підсумками 2024 року. У наступному році E+S Rück прогнозує зростання попиту в цілому на покриття від стихійних лих у поєднанні з різким збільшенням потужностей, що закуповуються, тоді як ціни і умови покажуть подальші поліпшення з поправкою на ризик.

Коментарі