Компанія Aviva розробила спеціальне покриття для операторів електрозаправок

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Оператори пунктів зарядки електромобілів зможуть покривати спеціальні ризики за допомогою поліса від страхової компанії Aviva, що веде у Великій Британії.

У компанії підкреслили, що створення нового страхового покриття є відповіддю на зростання попиту з боку компаній-операторів і власників станцій зарядки електромобілів, чисельність яких перевищує 34 тисячі по всій країні.

У Aviva підкреслюють популярність екологічних видів транспорту та їх економічні переваги. “Електромобілям потрібні зарядні станції, і з урахуванням урядових цілей та інвестицій для заохочення цього ми дійсно спостерігаємо зліт цього сектора”, – прокоментував регіональний менеджер з проектування, будівництва та відновлюваних джерел енергії Aviva.

Інтернет ресурсу УкрСтрахування відомо, що страховка включає ризики, пов’язані з монтажем та експлуатацією станцій заряджання електромобілів, включаючи пожежу, затоплення та пошкодження від удару.

Згідно з коментарем Aviva, до компанії також звертаються брокери з проханням надати окремий продукт, спеціально призначений для точок заряджання електромобілів.

Коментарі