Компанія Ageas розпочинає зовнішнє перестрахування під брендом Ageas Re

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Міжнародна страхова компанія з Бельгії Ageas оголосила про початок перестрахувальної діяльності під брендом Ageas Re. Про це інтернет ресурсу УкрСтрахування відомо з прес-релізу Ageas

Розширення перестрахувальної діяльності відповідає стратегічним планам компанії, оскільки внутрішнє перестрахування у 2021 році принесло компанії виручку у розмірі 1,6 млрд євро та прибуток у розмірі 57 млн ​​євро.

Крім цього, Ageas володіє 25% акцій перестраховика Taiping Re, тому, розвиваючи перестрахувальну діяльність шляхом укладання угод із третіми сторонами, Ageas «ще більше збільшить вигоди від диверсифікації».

«Ми розраховуємо на співпрацю з клієнтами та брокерами для сталого розвитку цього бізнесу у найближчі роки. Дозвольте побажати успіхів нашій перестрахувальній команді!», – заявив генеральний директор Ageas.

Нагадаємо, Ageas у першому кварталі не змогла наростити прибуток. Чистий результат склав 210 млн. євро проти 294 млн. євро роком раніше. Водночас у компанії оптимістично оцінили результати роботи у першому кварталі, назвавши звітний період «успішним початком».

Коментарі