Ключові російські страховики потрапили під санкції США та Великої Британії

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Основний страховик операцій із транспортування російської нафти – компанія «СОГАЗ» – потрапила до списку санкцій Уряду США. Цей крок обмежить можливості російських компаній отримувати страхове покриття для подібних операцій та, відповідно, обмежить грошові надходження від експорту російської нафти.

Як повідомляє інтернет ресурс УкрСтрахування з посиланням на агентство Bloomberg, Велика Британія оголосила про широкомасштабні санкції щодо російського тіньового флоту танкерів, які перевозять кремлівську нафту, і ключової страхової компанії «Ингосстрах».

Згідно з інформацією Bloomberg, британські санкції спрямовані проти чотирьох нафтових танкерів, які допомагають росії ухилятися від західних санкцій, а також проти страхової компанії «Ингосстрах», важливого постачальника страхування ризиків, включаючи розлив нафти та зіткнення.

У координації зі США санкційний пакет від Великої Британії також орієнтований на Московську фондову біржу. «Велика Британія заявила, що ці кроки було здійснено в координації з іншими країнами Великої сімки. ЄС запропонував запровадити санкції близько дюжини суден», – повідомило агентство Bloomberg.

Коментарі