Китайський регулятор обіцяє низку стимулів для пожвавлення споживчого попиту

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Комісія з регулювання банківської та страхової діяльності Китаю (CBIRC) сьогодні випустила заяву, в якій йдеться про посилення підтримки малого та приватного бізнесу, який постраждав від пандемії Covid.

Йдеться про малі підприємства з сектора громадського харчування та туризму, для яких вкрай важливим є відновлення споживчого попиту, який помітно знизився в умовах жорстких карантинних обмежень.

Інтернет ресурсу УкрСтрахування із заяви CBIRC відомо, що серед пріоритетних напрямів діяльності, для яких будуть запропоновані пільги, включена торгівля екологічною побутовою технікою та автомобілями на нових джерелах енергії.

«Китай також посилить фінансову підтримку приватних інвестицій та приватних підприємств», – йдеться у заяві регулятора. Для компаній у сфері нерухомості CBIRC пообіцяв «задовольнити розумні потреби у фінансуванні та покращити баланси провідних забудовників».

Нагадаємо, з 8 січня 2023 року Китай відкриє кордони для іноземних туристів, що також стане драйвером споживчого попиту.

Коментарі