Китайська Ping An Insurance продала конвертовані облігації на суму $3,5 млрд

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Найбільша в Китаї страхова група Ping An Insurance продала облігації, що конвертуються, на суму $3,5 млрд з терміном погашення в 2029 році. Про це йдеться у заяві Гонконгської фондової біржі.

Виручені кошти страхова група Ping An планує використовувати для подальшого розвитку основного бізнесу групи та зміцнення її капітальної позиції для підтримки стратегічних ініціатив у секторах охорони здоров’я та догляду за людьми похилого віку, а також для загальних корпоративних цілей, заявили в компанії.

Як повідомляє Bloomberg, китайські компанії звертаються до конвертованих облігацій, щоб залучати кошти за нижчими ставками, ніж традиційні боргові інструменти, враховуючи вищу вартість запозичення.

Подібні кроки раніше були особливо популярними в технологічному секторі — Alibaba Group Holding продала рекордні облігації, що конвертуються, на $5 млрд у травні цього року, а JD.com Inc. залучила $2 млрд через облігації.

Раніше інтернет ресурс УкрСтрахування повідомляв, що найбільша страхова група Китаю Ping An Insurance веде переговори з інвестиційними банками про продаж частини власних акцій, що конвертуються, на суму від $2 млрд до $5 млрд.

Коментарі