Канадська Intact оцінила збитки від природних катастроф у другому кварталі

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
У другому кварталі збитки канадської фінансової корпорації Intact за ризиком природних катастроф склали $421 млн, половина з яких посідає збитки від лісових пожеж.

Як повідомляє інтернет ресурс УкрСтрахування з посиланням на прес-реліз Intact, решта збитків пов’язана з крижаним штормом і повінню в Квебеку цієї весни. На особисте страхування ризику природних катастроф належить $252 млн, на комерційне страхування – $169 млн.

«Наші команди працюють над тим, щоб повернути клієнтів у потрібне русло в період дуже активного сезону катастроф – нагадування про зростаючий вплив зміни клімату як на лісові пожежі, так і на суворі погодні явища». сказав Чарльз Бріндамур, головний виконавчий директор Intact Financial Corporation.

Раніше Страхове бюро Канади (IBC) оцінило сукупну застраховану шкоду, яку завдали масштабні пожежі в провінції Нова Шотландія з 28 травня по 4 червня цього року.

Згідно з початковими оцінками Catastrophe Indices і Quantification, лісова пожежа в Танталлоні, Нова Шотландія, завдала застрахованої шкоди на суму понад $165 млн.

Коментарі