Італійська Generali завершила покупку страхового бізнесу у AXA в Малайзії

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Французька страхова група AXA та італійська Generali оголосили про успішне завершення угоди із продажу страхового бізнесу в Малайзії.

Оголошена понад рік тому угода передбачала передачу прав власності на 49,99% акцій у спільному підприємстві AXA Affin General Insurance та 49% акцій в AXA Affin Life Insurance (AALI). Вартість операції склала 140 млн. євро.

Згідно з прес-релізом Generali, Група придбала 70% акцій спільного підприємства AXA Affin Life Insurance (49% у AXA та 21% у Affin) і приблизно 53% акцій спільного підприємства AXA Affin General Insurance (49,99% у AXA і 3% у Affin).

Ця угода ще більше зміцнює позиції італійського страховика над ринком Малайзії. Повідомляється, що всі підрозділи вже з 2023 працюватимуть під загальним брендом Generali Malaysia.

Роб Леонарді, регіональний директор Generali Asia, сказав: «Завдяки напруженій роботі та самовідданості наших співробітників ми раді перейти до наступного етапу зміцнення наших позицій у Малайзії, яка є високопотенційним ринком для Generali в Азії».

Коментарі