Італійська Generali підтверджує високі рейтинги від AM Best

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Провідна страхова група Generali отримала високі рейтингові оцінки від AM Best як результат свого стійкого балансу та операційних показників.

Інтернет ресурсу УкрСтрахування відомо, що AM Best підтвердило рейтинг фінансової стійкості Generali на рівні «A» та довгостроковий кредитний рейтинг емітента на рівні «a+». Такі ж найвищі рейтинги отримав підрозділ Cattolica, який став частиною Generali.

Нагадаємо, у жовтні минулого року Європейська комісія погодила покупку італійською страховою групою Generali акцій Cattolica, тим самим відкриваючи шлях для отримання Generali контрольного пакету акцій страхової компанії.

Згідно з прес-релізом Generali, придбання Cattolica, «як очікується, забезпечить Групі лідируючі позиції на ринках страхування життя та інших товарів в Італії».

Інтеграція з Cattolica демонструє більш високу синергію, ніж спочатку очікувалося під час запуску публічної тендерної пропозиції. “Тепер Generali розраховує досягти 120-130 млн євро синергії до сплати податків до 2025 року в порівнянні з 80 млн євро до 2026 року, як раніше було зазначено в меморандумі про тендерну пропозицію”, – повідомляється в прес-релізі Generali.

Коментарі