Холдингова компанія Fairfax наростила прибуток у третьому кварталі

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Канадська холдингова компанія Fairfax Financial Holdings завершила третій квартал 2023 року з чистим прибутком у розмірі $1,07 млрд. проти $499 млн. роком раніше. Всього за 9 місяців з початку року чистий прибуток Fairfax склав $3,05 млрд. проти $1,06 млрд. роком раніше.

Інтернет ресурсу УкрСтрахування з прес-релізу Fairfax Financial відомо, що сукупний чистий преміальний дохід збільшився до $7,1 млрд за третій квартал і до $20,03 млрд за 9 місяців.

«Валова сума виписаних премій зросла на 5,0%, а чиста сума виписаних премій зросла на 4,8%, що в основному відображає новий бізнес і поступове збільшення ставок, що триває, у певних напрямках бізнесу», – прокоментував голова Fairfax Прем Ватса.

За його словами, чистий прибуток від інвестицій у розмірі $56,0 млн за квартал в основному складався з ринкового прибутку за звичайними акціями у розмірі $273,3 млн.

Нагадаємо, Fairfax Financial Holdings у другому кварталі заробила $734,4 млн у вигляді прибутку порівняно з чистими збитками у розмірі $32,0 млн в аналогічному періоді минулого року.

Коментарі