Hippo Enterprises звільняє 70 співробітників, оскільки сектор InsurTech переживає не найкращі часи

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Кожен десятий співробітник страхового стартапу зі США Hippo Enterprises потрапив під скорочення, оголошеного після звільнення головного операційного директора та головного технічного директора Рана Харпаза.

У компанії розглядають варіанти покриття вихідної допомоги для 70 співробітників, які втратили роботу. Скорочення чисельності персоналу у компанії називають «організаційною реорганізацією».

У заяві Hippo йдеться таке: «Компанія продовжує аналізувати потенційний вплив скорочення, включаючи вихід із оренди приміщень та додаткові витрати, пов’язані з персоналом, і нині не може оцінити будь-які додаткові витрати чи збори на реструктуризацію».

Інтернет ресурсу УкрСтрахування відомо, що рада директорів компанії також погодила процедуру дроблення акцій у пропорції 1:20.

Нагадаємо, сектор InsurTech переживає не найкращі часи через складну економічну ситуацію, яка призвела до скорочення інвестицій та відтоку робочої сили. Наприклад, купівля стартапу у сфері автострахування Metromile іншим стартапом із США Lemonade завершилася звільненням кожного п’ятого співробітника Metromile.

Коментарі