Група з Бельгії Ageas представила амбітні плани на найближчі три роки

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Міжнародна страхова група з Бельгії Ageas представила стратегічний план Elevate27 на період до 2027 року, згідно з яким середньорічний приріст прибутку становитиме 6-8%, а виручка перевищить 2,2 млрд євро.

Як повідомляє інтернет ресурс УкрСтрахування з посиланням на прес-реліз Ageas, в основі плану Elevate27 лежать три стратегічні чинники: забезпечення прибуткового зростання, лідерство в технічному страхуванні та операційній досконалості для підтримки та підвищення рентабельності, а також орієнтована на майбутнє дистрибуція та покращення клієнтського досвіду.

«Elevate27 – це план сталого прибуткового зростання та прискореного прогресу у ключових галузях сили, які відповідають потребам старіючого населення та МСП, з амбіцією розширити лідерство Групи в технічному страхуванні та операційній досконалості, одночасно забезпечуючи можливості дистрибуції у майбутньому та збагачуючи клієнтський досвід». – йдеться у прес-релізі Ageas.

Нагадаємо, Ageas представила підсумкові результати за перше півріччя, повідомивши про чистий операційний результат у розмірі 613 млн. євро.

Коментарі