Група з Бельгії Ageas опублікувала результати за півріччя та підтвердила прогноз на рік

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Бельгійська страхова група Ageas представила підсумкові результати за перше півріччя, повідомивши про чистий операційний результат у розмірі 613 млн євро.

Як з’ясував інтернет ресурс УкрСтрахування з прес-релізу Ageas, чистий прибуток за перше півріччя склав 642 млн євро, завдяки високим результатам як у секторі страхування життя, так і non-life.

Повідомляється, що загальний обсяг доходу Групи становив 10,2 млрд євро, збільшившись у порівнянні з минулим роком на 14%. Коефіцієнт платоспроможності Ageas підвищився до 219%.

За словами генерального директора Ageas Ханса Де Кейпера, високі результати першого півріччя заклали міцну основу для «збереження нашого річного прогнозу чистого операційного результату від 1,2 до 1,25 млрд євро». У компанії також оголосили про підготовку до зворотного викупу акцій на суму 200 млн євро.

Раніше повідомлялося, що Ageas та китайський страховий холдинг Taiping поглиблюють співпрацю у сфері пенсійних рішень шляхом укладання угоди щодо збільшення капіталу дочірньої компанії Taiping Pension на загальну суму 1 075 млн юанів (137 млн ​​євро).

Коментарі