Група UniCredit SpA повертає у власність дві компанії зі страхування життя

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Найбільша банківська група Італії UniCredit SpA оголосила про повернення компаній зі страхування життя, якими вона управляла спільно з CNP Assurances та Allianz.

Згідно з прес-релізом, UniCredit розпочала процес інтерналізації свого бізнесу з банківського страхування життя в Італії шляхом розірвання поточних угод з CNP Assurances та Allianz, які володіли 51% та 50% акцій у CNP UniCredit Vita (CUV) та UniCredit Allianz Vita (UAV) відповідно . Після закриття угоди UniCredit володітиме 100% акцій CUV та UAV.

Інтернет ресурсу УкрСтрахування відомо, що поточна структура бізнесу із банківського страхування, не пов’язаного зі страхуванням життя, не буде порушена і продовжуватиме функціонувати через спільні підприємства з Allianz.

Закриття кожної із угод очікується у 2025 році після погодження з регуляторами.

«Після багаторічного партнерства з двома найбільш авторитетними світовими страховими групами, такими як CNP Assurances та Allianz, інтерналізація фабрик з банківського страхування життя в Італії дозволить UniCredit прискорити зростання в секторі, орієнтованому на комісійні виплати, з привабливою прибутковістю, де UniCredit вже є одним з провідних гравців, отримати синергію в бізнесі та ще більше підвищити рівень обслуговування, що пропонується клієнтам», – йдеться в прес-релізі UniCredit.

Коментарі