Група Allianz вивчає можливості для покупки сінгапурського страховика Income

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Страхова група з Німеччини Allianz розглядає варіанти для укладання угоди з Income Insurance, фахівцем у сфері страхування життя та здоров’я із Сінгапуру.

Про це інтернет ресурсу УкрСтрахування відомо із заяви Income Insurance, в якій також вказується на відсутність будь-яких гарантій, що угода відбудеться.

«Income Insurance зробить додаткові оголошення, якщо і коли виникнуть якісь суттєві події, які вимагають розкриття, відповідно до застосовних законів і правил», – йдеться в прес-релізі Income Insurance.

Компанія Income Insurance була заснована у 1970 році та має близько 1,7 мільйона клієнтів у Сінгапурі. Він включений до чотирьох системно значущих страховиків країни Південно-Східної Азії.

Нагадаємо, перший квартал для глобальної страхової групи з Німеччини Allianz завершився збільшенням чистого прибутку на 15,7% – до 2,5 млрд євро. Операційний прибуток Allianz склав 4,0 млрд євро, що на 6,8% перевищує аналогічний показник першого кварталу 2023 року. Драйверами зростання став сектор майнового страхування та ризику нещасного випадку (P&C).

Коментарі