Група Allianz веде переговори щодо створення спільного підприємства в Індії

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Страхова група з Німеччини Allianz та компанія з Індії Jio Financial планують створення партнерського бізнесу у сфері страхування життя. Про це повідомляє агентство Bloomberg.

Інформація про створення спільного підприємства з Jio Financial з’явилася після повідомлення про вихід Allianz із двох спільних підприємств в Індії.

Нагадаємо, Allianz планує вийти зі складу Bajaj Allianz Life Insurance та Bajaj Allianz General Insurance, оскільки «індійський партнер не дозволяє німецькому страховику підвищувати свої частки за зниженою ціною/…/ і не дають права голосу при ухваленні стратегічних рішень».

Інтернет ресурсу УкрСтрахування також стало відомо, що Allianz зацікавлена ​​у збереженні своєї присутності на страховому ринку Індії, що швидко зростає.

Згідно з інформацією Bloomberg, переговори знаходяться на ранній стадії, і сторони вважають за краще не коментувати потенційну угоду. Так, представник Jio Financial заявив: «Якщо і коли відбудуться якісь істотні зміни щодо компанії, ми продовжимо надавати необхідні розкриття відповідно до наших зобов’язань, як ми завжди робили».

Коментарі