Група Allianz купує контрольний пакет сінгапурського страховика Income Insurance

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Страхова група Allianz через свою дочірню компанію Allianz Europe BV оголосила про покупку контрольного пакету акцій провідної страхової компанії Income Insurance.

Купівля передбачає перехід у власність Allianz не менше ніж 51% акцій сінгапурського страховика за умови схвалення регулюючих органів.

«Allianz має намір запропонувати 40,58 сінгапурських доларів за акцію на загальну суму операції близько 2,2 млрд сінгапурських доларів (1,5 млрд євро) за 51% акцій Income Insurance», – йдеться в прес-релізі Allianz.

Income Insurance обслуговує близько 2 млн страхувальників, пропонуючи повний спектр продуктів зі страхування майна та нещасних випадків, здоров’я та життя, що поширюються через агентів та фінансових консультантів, а також через банківське страхування та прямі канали дистрибуції. Компанія Income Insurance була заснована в 1970 році і включена до чотирьох системно значущих страховиків країни Південно-Східної Азії.

Раніше інтернет ресурс УкрСтрахування повідомляв, що Allianz розглядає варіанти для укладання угоди з Income Insurance, фахівцем у сфері страхування життя та здоров’я із Сінгапуру.

Коментарі