Глобальний перестрахувальний брокер Marsh McLennan завершив третій квартал із прибутком $747 млн

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Один із найбільших страхових та перестрахувальних брокерів Marsh McLennan повідомив, що за підсумками третього кварталу 2024 року дохід компанії збільшився на 6% до $5,7 млрд, операційний прибуток зріс на 11% до $1,1 млрд, а скоригований прибуток порівняно з аналогічним періодом минулого року зріс на 12% до $1,2 млрд.

Інтернет ресурсу УкрСтрахування зі звіту Marsh McLennan також відомо, що чистий прибуток за звітний період склав $747 млн. Прибуток на акцію збільшився на 3% до $1,51. Скоригований прибуток на акцію збільшився на 4% до $1,63.

Коментуючи результати третього кварталу, президент і генеральний директор Джон Дойл сказав: Цей квартал став знаменним для Marsh McLennan, оскільки ми досягли відмінних результатів і оголосили про придбання McGriff Insurance Services. Наші показники продемонстрували постійну динаміку/…/Ми, як і раніше, на шляху до ще одного прекрасного року».

Раніше Marsh McLennan оголосив про придбання компанії McGriff Insurance Services, яка є провідним постачальником послуг страхового брокерства та управління ризиками у США. Вартість операції становитиме $7,75 млрд. Закриття угоди планується до кінця року за умови отримання дозволу регулюючих органів та інших стандартних умов закриття.

Коментарі