Глава SCOR вважає, що виключення ризику із перестрахувального покриття не є рішенням

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
«Удари надходять ліворуч і праворуч» – так охарактеризував ситуацію на ринку перестрахування глава французької перестрахувальної групи SCOR.
За словами Тьєррі Леже, багато проблем впливають на здатність страховиків та перестраховиків забезпечувати покриття, створюючи проблеми у страхуванні, над вирішенням яких галузь має працювати.

Водночас він висловив сподівання, що «в найближчі 5–10 років ми зможемо перетворити частину цих проблем на можливості, але там, де ми знаходимося сьогодні, з усіма потрясіннями, що відбуваються навколо нас, всією цією невизначеністю, нестабільністю і волатильністю».

У своєму виступі в рамках міжнародної Конференції перестрахувальників у Монте-Карло Rendez-Vous de Septembre глава SCOR сказав, що перестраховики можуть виключати будь-які ризики зі своїх перестрахувальних полісів, але це не є вирішенням проблеми.

«Я думаю, що рішення має бути чимось іншим, виняток має бути останнім засобом. Іноді це вважається тимчасовим, вам потрібні винятки на початку, доки ви не встановите модель, щоб гарантувати, що страхування буде надано знову», – сказав Леже.

Коментарі