Генеральний директор МТСБУ назвав першочергові завдання на новій посаді

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Моторне (транспортне) страхове бюро України очолив Олександр Берназюк, кандидатура якого була узгоджена Правлінням Національного банку України, який виконує функції Координаційної Ради МТСБУ.

Раніше інтернет-ресурс УкрСтрахування повідомляв, що страхові компанії, які мають членство в Моторному (транспортному) страховому бюро України, погодили кандидатуру на посаду генерального директора Бюро. Це сталося 28 червня на загальних зборах страховиків-членів МТСБУ.

До обов’язків генерального директора МТСБУ Олександр Берназюк розпочав 8 серпня 2023 року.

Генеральний директор МТСБУ серед першочергових завдань назвав формування дирекції МТСБУ, затвердження нової організаційної структури Бюро на основі відкритості та прозорості, побудова конструктивної комунікації Президії та Дирекції Бюро з НБУ, а також удосконалення контролю та моніторингової діяльності Бюро. Планується підготовка до імплементації нових норм законопроекту №8300 «Про ОСЦПВ» та проведення тотального due diligence бізнес-процесів у Бюро.

«Також планую приділити велику увагу подальшій трансформації Бюро у високотехнологічний інформаційно-аналітичний центр комунікації між учасниками ринку ОСЦПВ на базі сучасної розвиненої ІТ-інфраструктури», – прокоментував Олександр Берназюк.

Коментарі