Французький перестраховик SCOR зробив заяву про те, що не зможе досягти цілі з прибутку

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Страхова та перестрахувальна компанія з Франції SCOR зробила заяву про перегляд обсягів резервування у секторі життя та здоров’я (L&H).

Згідно з прес-релізом SCOR, очікується, що результат у секторі L&H за другий квартал 2024 року становитиме близько -0,4 млрд євро, що зумовлено, зокрема, оновленнями резервів. За підсумками першого півріччя очікується, що результат у секторі L&H складе -0,1 млрд євро, а за весь рік буде менше 500 млн євро, що значно нижче за раніше заявлений показник.

Інтернет ресурсу УкрСтрахування із повідомлення SCOR також відомо, що економічна вартість (EV) групи за другий квартал 2024 року очікується на рівні близько 8,3–8,5 млрд євро або близько 46–47 євро за акцію. В результаті цільовий показник зростання EV групи у 9% на рік навряд чи буде досягнутий у 2024 фінансовому році.

«Сьогоднішнє повідомлення відповідає проактивній та прозорій комунікаційній політиці SCOR. Після прискореного огляду припущень щодо резервування L&H ми вирішили розпочати першу із серії рішучих дій, спрямованих на відновлення прибутковості нашого бізнесу L&H стійким чином. Ми оновимо план Forward 2026, щоб покращити маржу та асортимент нашої продукції з сильним акцентом на диверсифікацію», – прокоментував генеральний директор SCOR Тьєррі Леже.

Коментарі