Фінансовий холдинг із Канади пожертвував $1 млн для допомоги постраждалим від ураганів у США

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Провідний фінансовий та страховий холдинг Канади Fairfax Financial Holdings оголосив про благодійний внесок на користь постраждалих внаслідок атлантичних штормів Хелен та Мілтон.

У заяві Fairfax Financial Holding говориться: «Усвідомлюючи серйозність збитків, заподіяних на південному сході США ураганами Хелен і Мілтон, (Група) жертвує $1 млн Американському Червоному Хресту».

«Так багато людей у ​​Флориді, Джорджії, Каролінах та Теннессі зазнають серйозних збитків своїм будинкам та громадам, і їм доведеться почати відновлювати своє життя після цього спустошення. Fairfax хоче стати серед усіх тих людей і компаній, які надають підтримку мешканцям постраждалих громад на південному сході Сполучених Штатів», – заявив Прем Ватса, голова та головний виконавчий директор Fairfax.

Раніше інтернет ресурсу УкрСтрахування з посиланням на звіт CoreLogic повідомляв, що очікуваний обсяг збитків в результаті урагану Мілтон, які будуть покриті страхуванням, становитиме від $17 млрд до $28 млрд. Загальні економічні збитки, включаючи незастраховане майно, становитимуть від $21 млрд до $34 млрд.

Збитки від сильного вітру, згідно з CoreLogic, становитимуть більшу частину всього застрахованого збитку і очікуються від $13 млрд до $22 млрд.

Коментарі