FERMA та Insurance Europe пропонують заходи для посилення стійкості до зміни клімату

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Європейська федерація з управління ризиками FERMA (Federation of European Risk Management Associations) опублікувала звіт, присвячений скороченню розриву у страховому покритті клімату.

У звіті «Діалог ЄС з питань стійкості до зміни клімату» пропонуються шляхи для скорочення розриву захисту клімату, для зміцнення економічної та суспільної стійкості до наслідків зміни клімату.

У звіті висвітлюються передові практики та можливі рішення, які допоможуть скоротити прогалини у захисті клімату. FERMA та Insurance Europe виступили як співдоповідачі для групи зацікавлених сторін, до якої увійшли Світовий банк, EIOPA та Управління ООН зі зниження ризику лиха.

«Діалог зі стійкості до зміни клімату забезпечує міцну основу для підвищення обізнаності щодо кліматичних ризиків та підвищення рівня стійкості та готовності по всій Європі. Однак для того, щоб спиратися на цю основу, і особливо з огляду на швидкість, з якою наслідки зміни клімату відчуваються по всій Європі, ми повинні створити постійну експертну групу пробілів у захисті від зміни клімату, щоб висувати політичні рекомендації для наступної стратегії адаптації ЄС», – Заявила генеральний директор FERMA Тіфен Боперен.

Коментарі