СК «Експрес Страхування» відкрила власне представництво у Тернополі

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Офіційне відкриття нового офісу СК «Експрес Страхування», що входить до сім’ї групи компаній УкрАВТО, відбулося 17 жовтня 2023 року за адресою м. Тернопіль, вул. Гетьмана Мазепи, 1/83. Мешканцям Тернополя та області будуть доступні всі різноманітні страхові продукти та кастомізовані сервіси, які надає своїм клієнтам СК «Експрес Страхування».

З початком повномасштабного вторгнення рф, західний регіон України зазнав великих змін. По-перше, сюди переїхало чимало людей з прифронтових територій, багато хто – власним транспортом. По-друге, суттєво зріс транзитний потік. По-третє, багато бізнесменів  вирішили перенести свої виробничі потужності та офісні центри до західних областей. Тож цей регіон сьогодні є дуже перспективним для розвитку бізнесу, в тому числі, компаній, які працюють на авторинку.

Як відомо, розгалужена мережа офіційних СТО, з якими працює СК «Експрес Страхування», охоплює не тільки західний регіон, а всю територію України. А політика забезпечення всіх клієнтів «фірмовим» сервісом – супроводом персонального аварійного комісара – не  залежить від місця, де сталась страхова подія. Адже компанія поєднує зручність та оперативність онлайн сервісів, якими може скористуватися клієнт, з постійним доступом до конкретного експерта. Саме експерт – персональний аварійний комісар – надає клієнту комплекс послуг з врегулювання страхової події «під ключ»: бере на себе усю паперову роботу і комунікацію з СТО до повного відновлення авто.

В найближчих планах компанії – відкриття концептуально нових представництв в багатьох містах України. Нагадаємо, що в жовтні 2023 року вже відкрилися офіси в Кропивницькому та Запоріжжі. Розширення географії присутності в усіх регіонах України – це свідома стратегія розвитку бізнесу компанії і її відповідь на запит суспільства. Адже, незважаючи на прогрес цифровізації, багато клієнтів надають перемогу особистому «людяному» сервісу.

«Нам довелося жити й працювати у дуже непрості часи, – підкреслює директор СК «Експрес Страхування» Тетяна Щучьєва,І ми бачимо своє завдання в тому, щоб кожного дня якомога краще робити те, що ми можемо та вміємо – допомагати клієнтам, які нам довірились, піклуватися про співробітників, будувати чесні й взаємовигідні відносини з партнерами. Ми віримо, що тим самим ми наближаємо нашу Перемогу. І відкриття нових представництв – це запорука нашої віри у майбутнє компанії та в подальший розквіт нашої Батьківщини!»

Довідково

ТДВ «Експрес Страхування» засновано у 2008 році за участю лідера українського автомобільного ринку – Корпорації УкрАВТО. Компанія спеціалізується на автомобільному страхуванні. Стабільно висока швидкість врегулювання подій в СК забезпечена оптимальною взаємодією з партнерськими СТО.

СК «Експрес Страхування» входить у число найбільш капіталізованих на страховому ринку та 6 років поспіль міцно утримує лідерські позиції в ТОП-10 рейтингу впливового на страховому ринку України журналу Insurance TOP за обсягом страхових премій з КАСКО.

Із квітня 2012 року СК «Експрес Страхування» є асоційованим членом Моторного транспортного страхового бюро України. За підсумками ІІ кварталу 2023 року Компанія здобула найвищі («зелені») оцінки з ОСЦПВ («автоцивілки») за кожним із трьох ключових показників рейтингу МТСБУ: загальної оцінки діяльності, якості врегулювання збитків та рівня скарг від потерпілих і страхувальників.

Коментарі