Екологи критикують кліматичний план швейцарської страхової групи Zurich

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Міжнародна страхова група зі Швейцарії Zurich Insurance опублікувала План переходу, який містить оновлені кліматичні цілі Групи.

Згідно з Планом, Zurich Insurance зобов’язалася скоротити на 20% обсяг застрахованих викидів парникових газів (СО2), а також надавати підтримку клієнтам та компаніям-отримувачам інвестицій у успішному переході до безвуглецевої економіки.

«Ми хочемо використовувати наші дані, експертні знання та глобальну мережу для формування та пропаганди політики, яка може допомогти досягти справедливого, стійкого та економічно успішного переходу», – йдеться у Плані.

Інтернет ресурсу УкрСтрахування відомо, що кліматичний план Zurich Insurance піддався критиці з боку екологічних організацій, які назвали його недостатньо амбітним.

«План переходу Zurich не торкається викидів категорії 3, на які припадає від 75% до 80% усіх викидів, що генеруються нафтогазовим сектором. У глобальному масштабі ми вже стикаємося з колосальним пропуском у страховому захисті… / План переходу Zurich не зробить достатньо, щоб зупинити цю тенденцію. Це була втрачена можливість відповідати глобальним кліматичним цілям, одночасно усуваючи корінну причину кризи страхової можливості», – заявили в Insure Our Future.

Коментарі