Два з трьох потерпілих з ОСЦПВ отримують виплату від СК «Експрес Страхування» менш ніж за 30 днів

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Два з трьох потерпілих з ОСЦПВ отримують виплату від СК «Експрес Страхування» менш ніж за 30 днів

СК «Експрес Страхування», що входить до УКРАВТО ГРУП, активно працює над покращенням якості сервісу в автострахуванні.

За результатами внутрішнього аудиту за вересень 2024 року Компанія прискорила темпи виплат страхового відшкодування як з ОСЦПВ, так і КАСКО на фоні збільшення на третину сум виплат за цими видами страхування.

Так, за полісами ОСЦПВ 70% потерпілих у вересні 2024 року отримали виплату менш, ніж за 30 днів, тоді як законом встановлена норма – 90 днів. За цей період Компанія врегулювала загалом 141 страховий випадок з ОСЦПВ і виплатила потерпілим 5,5 млн грн (+58,4% до рівня вересня 2023 року).

Крім того 53% клієнтів, які мають договір КАСКО, отримали відшкодування до 10 днів від дати подання заяви про страхову подію. У вересні СК «Експрес Страхування» врегулювала 505 страхових подій з КАСКО і збільшила виплати своїм клієнтам з цього виду страхування на 29%, до 31,6 млн грн. 

Слід зазначити, що терміни врегулювання страхових подій залежать не лише від оперативності роботи страховика, а й від цілої низки зовнішніх факторів, серед яких – вид страхового ризику, характер настання події та її обставини. 

Найдовше врегульовуються випадки, коли йдеться про повне знищення автомобіля, викрадення або великі збитки, коли є постраждалі в результаті ДТП чи іншої страхової події. До таких справ залучаються поліція та інші компетентні органи, проводяться розслідування і судові розгляди, що значно затягує процес врегулювання події. 

У таких складних ситуаціях, коли мають бути враховані десятки нюансів, фахівці СК «Експрес Страхування» завжди поруч із клієнтами, надаючи їм максимальну підтримку. Персональні аварійні комісари беруть під свій контроль врегулювання страхових випадків, допомагають у збиранні документів, прискорюють комунікацію з поліцією та іншими службами, роблячи все можливе, щоб клієнт отримав відшкодування вчасно.

Довідково

ТДВ «Експрес Страхування» засновано у 2008 році за участю лідера українського автомобільного ринку –УКРАВТО ГРУП. Компанія спеціалізується на автомобільному страхуванні. Стабільно висока швидкість врегулювання подій в страховій компанії забезпечена оптимальною взаємодією з партнерськими СТО.

СК «Експрес Страхування» входить у число найбільш капіталізованих на страховому ринку та понад 7 років поспіль міцно утримує лідерські позиції в ТОП 10 рейтингу впливового на страховому ринку України журналу Insurance TOP за обсягом страхових премій з КАСКО.

З квітня 2012 року СК «Експрес Страхування» є асоційованим членом Моторного транспортного страхового бюро України. За підсумками I кварталу 2024 року Компанія здобула найвищу оцінку з ОСЦПВ («автоцивілки») за даними  МТСБУ – «1», що означає, що показники діяльності Компанії знаходяться на високому рівні. Цю оцінку СК «Експрес Страхування» підтверджує 5 років поспіль.

 

Коментарі