Для продовження польотів ізраїльські авіакомпанії отримали державні страхові гарантії

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Ізраїльські авіакомпанії отримали державні гарантії у розмірі $6 млрд для страхового покриття військових ризиків. Про це повідомляє агентство Reuters із посиланням на профільний парламентський комітет Ізраїлю.

Державні страхові гарантії дозволять забезпечити виконання авіарейсів ізраїльськими авіакомпаніями El Al Airlines, Israir та Arkia, які намагаються впоратися зі збільшенням пасажиропотоку через військові дії на території Ізраїлю.

Повідомляється, що ці авіакомпанії виконують додаткові рейси для повернення ізраїльтян, які опинилися у скрутному становищі, багато з яких повертаються як резерв до армії.

Раніше інтернет-ресурс УкрСтрахування повідомляв, що більшість іноземних авіаційних перевізників призупинили або скоротили свої рейси до Ізраїлю. Через відсутність страхового покриття авіакомпанія з Норвегії Norwegian Air не змогла виконати евакуаційний рейс із столичного аеропорту Ізраїлю. Цим рейсом мали евакуюватися громадяни Норвегії та інших сусідніх країн. Про це йдеться у заяві авіакомпанії.

Коментарі