Для китайських страховиків вплив тайфуну Койну буде обмеженим

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
За оцінками аналітиків міжнародного страхового брокера Aon, вплив тайфуну Койну на страховиків материкового Китаю та Гонконгу буде обмеженим.

У звіті Aon зазначається, що тайфун викликав «незначні повені та скрути у поїздках, особливо в Гонконгу. Однак збитки, які раніше спостерігалися на Тайвані, можуть призвести до того, що сукупні економічні та страхові збитки на Тайвані, Китаї та Гонконгу можуть обчислюватися десятками мільйонів доларів».

Інтернет ресурс УкрСтрахування повідомляв, що тайфун Койну став десятим за рахунком великим тайфуном цього року. Одному з тайфунів надано категорію супертайфуну. За оцінками аналітиків Bloomberg Intelligence, страхові виплати страховиків Гонконгу внаслідок руйнівних тайфунів можуть перевищити рекордні $500 млн. одному з яких присвоєно категорію супертайфуну.

Раніше на південну частину острова Тайвань обрушився супертайфун Саола, принісши з собою сильний вітер і дощові опади. Через ризики, пов’язані з тайфуном Саола, скасовано авіаційні рейси, закрилися школи та офіси.

Коментарі