Чистий прибуток Talanx Group за 9 місяців випереджає прогнозні очікування

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Страхова та перестрахувальна група з Німеччини Talanx Group звітувала про результати за третій квартал та 9 місяців 2023 року, повідомивши про зростання чистого прибутку на 38% до 1,3 млрд євро.

Як повідомляє інтернет ресурс УкрСтрахування з посиланням на звіт Talanx Group, операційний прибуток виріс на 23% до 2,8 млрд євро, преміальний дохід Групи за 9 місяців склав 11,4 млрд євро, що на 7% перевищує аналогічний показник минулого року.

У Групі збільшили прогнозний показник чистого прибутку на 2023 рік до «значно більше ніж 1,5 млрд євро». Раніше прогноз по прибутку був на рівні 1,4 млрд євро.

«Група Talanx може озирнутися назад на надзвичайно успішні дев’ять місяців: ми перевершимо наші амбітні фінансові цілі на 2023 рік і піднімемо наш прогноз прибутку до більш ніж 1,5 млрд євро. Первинне страхування зробило великий внесок у це, забезпечивши сильний операційний прибуток і зростання вище середнього», – прокоментував Торстен Леуе, голова правління Talanx AG.

Нагадаємо, Talanx Group у першому півріччі заробила чистий прибуток у розмірі 827 млн євро, що на 21% перевищує аналогічний показник минулого року. У групі цей результат назвали рекордним піврічним результатом за історію Talanx.

Коментарі