Чистий прибуток страховиків життя США знизився на 80%: AM Best

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Попередні підсумки першого кварталу 2024 року засвідчують про зниження на 80% обсягу чистого прибутку страховиків життя зі США.

Згідно зі звітом міжнародного рейтингового агентства AM Best «Перший погляд: фінансові результати зі страхування життя/ануїтету в США за три місяці 2024 року», загальний дохід страховиків життя США збільшився на 16%. Приросту загального доходу сприяло збільшення преміального доходу на 21%, інших доходів на 44% та інвестиційних доходів на 8%.

Інтернет ресурсу УкрСтрахування зі звіту AM Best відомо, що незважаючи на двозначний приріст сукупних доходів, страховики життя США зазнали більш високих витрат. Так, витрати на сегмент страхування життя/ануїтету збільшились на 20%.

«З урахуванням чистих реалізованих капітальних збитків у розмірі $2,5 млрд чистий прибуток галузі у розмірі $1,6 млрд є зниженням на $6,5 млрд порівняно з тим же періодом 2023 року», – йдеться у звіті.

Раніше агенція AM Best негативно оцінила найближчі перспективи ринку страхування життя Франції. Згідно зі звітом AM Best «Перспективи сегменту ринку: страхування життя у Франції», зростання премій зі страхування життя в країні залишиться обмеженим у 2024 році, оскільки виручка сегмента чутлива до ширших економічних умов.

Коментарі