Четвірка європейських перестраховиків отримала високі аналітичні оцінки від Moody’s

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Для найбільших європейських перестраховиків – Munich Re, Swiss Re, Hannover Re та SCOR – відкриваються хороші перспективи завершити цей рік із високими показниками прибутковості, оскільки підсумки першого півріччя заклали міцний фундамент для цього.

Такий висновок зробили аналітики міжнародного рейтингового агентства Moody’s, оцінивши результати перестраховиків за два квартали та дані про продовження перестрахувальних контрактів.

Оптимістичний прогноз Moddy’s враховує зростаючу інфляцію та події природного катастрофічного характеру. «Керівництво деяких із цих перестраховиків очікує, що ринок залишиться важким і після цього року. Загальною темою є зниження частоти ризиків у бізнесі, пов’язаному із природними катастрофами, але є нюанси у стратегіях страхування. Попри зростання андеррайтингових ризиків група залишається добре капіталізованою», – прокоментували автори звіту.

Інтернет ресурсу УкрСтрахування відомо, що сукупний прибуток чотирьох перестрахувальних груп склав у першому півріччі 5,2 млрд євро проти 1,9 млрд євро у першому півріччі 2022 року.

Коментарі