Британських страховиків попередили про масштабні акції протесту через викопне паливо

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Неурядова організація Extinction Rebellion, яка веде боротьбу з кліматичними загрозами, пред’явила керівництву британських страхових компаній ультиматум із вимогою у двотижневий термін відмовитися від участі у проектах, пов’язаних із викопним паливом.

У листі, надісланому керівникам усіх британських страхових компаній, йдеться: «Дайте обіцянку відмовитися від нових родовищ нафти, вугілля та газу – чи зіткнетеся з діями та протестами».

Інтернет ресурсу УкрСтрахування відомо, що представники кліматичної організації анонсували масштабні протестні акції в Лондоні та низці інших міст Великої Британії, щоб домогтися від страхових компаній відмови від страхування викопного палива та проектів, пов’язаних з нафтою та газом.

«Дії кампанії з 28 жовтня будуть спрямовані на те, щоб показати, що означає безсердечна стратегія страхової галузі для мільярдів людей, включаючи мешканців Великої Британії: повені, нестачу продовольства, соціальні заворушення та колапс», – йдеться у листі Extinction Rebellion.

Коментарі