Азіатсько-Тихоокеанський ринок страхування життя має всі ознаки стабільності

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Міжнародна рейтингова агенція S&P Global Ratings оцінює перспективи більшості ринків страхування життя в Азіатсько-Тихоокеанському як стабільні.

Позитивні чинники, які підтримують кредитні портфелі страховиків життя в цьому регіоні, «являють собою сильний потенціал довгострокового зростання на тлі економічного зростання, що триває, і посилення регулювання вимог платоспроможності, управління ризиками та корпоративного управління».

Нестабільність інвестиційної діяльності розглядається авторами звіту як фактор ризику для фінансових профілів страховиків Азіатсько-Тихоокеанського регіону.

«Однак рівень волатильності все ще набагато нижчий, ніж під час світової фінансової кризи 2008-2009 років, і для багатьох страховиків уроки, здобуті з фінансової кризи, та впровадження складніших методів управління ризиками мають пом’якшити вплив волатильності фінансового ринку», – йдеться у звіті .

Раніше інтернет-ресурс УкрСтрахування повідомляв про позитивний прогноз для страховиків життя Японії від рейтингового агентства Fitch Ratings.

Коментарі