Аналітики Verisk очікують, що застраховані збитки від урагану Мілтон досягнуть $50 млрд

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Компанія моделювання ризиків катастроф із США Verisk прогнозує, що сукупні застраховані втрати від атлантичного урагану Мілтон становитимуть від $30 млрд до $50 млрд.

Представлена ​​прогнозна оцінка застрахованих втрат включає збитки, заподіяні вітром, штормовими нагонами та внутрішніми повенями. Автори звіту наголосили, що більша частина застрахованих збитків відноситься до пошкодження або знищення майна через сильний поривчастий вітер.

Інтернет ресурсу УкрСтрахування також відомо, що страхове покриття поширюється на житлові, комерційні та промислові об’єкти та автомобілі, а також на «наслідки різкого зростання попиту».

Раніше компанія моделювання ризиків катастроф Karen Clark&Company (KCC) повідомила, що збитки страхових компаній внаслідок атлантичного урагану Мілтон становитимуть приблизно $36 млрд.

У цей обсяг застрахованої шкоди включено збитки, заподіяні житловим, комерційним та промисловим об’єктам через вітер, штормові нагони та внутрішні повені. Крім цього, в застраховані збитки включено претензії щодо автострахування та переривання бізнес-діяльності.

Коментарі