Аналітики Aon впевнені, що оцінювати збитки від урагану Ян ще зарано

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
З початку року сукупні економічні втрати через природні катастрофи вже досягли $277 млрд, застраховані втрати наблизилися до $100 млрд. Очевидно, що суми збитків і надалі зростатимуть, тим більше, що втрати внаслідок атлантичного урагану Ян ще не повністю підраховані.

Інтернет ресурсу УкрСтрахування з матеріалів звіту страхового брокера Aon відомо, що глобальні втрати від стихійних лих до кінця третього кварталу 2022 року були близькими до середнього показника для 21 століття.

На думку аналітиків Aon, зростання оцінки збитків від урагану Ян може призвести до того, що збитки 2022 року наблизяться до середнього показника за останні 5 років. У компанії також вважають, що «занадто рано давати точну цифру, оскільки для повної оцінки збитків та ліквідації збитків потрібно багато місяців».

У географічному розрізі на США припадає найвищий відсоток економічних втрат з початку року – $114 лрд, на другому місці – Азіатсько-Тихоокеанський регіон ($56 млрд), далі – Європа, Близький Схід і Африка – $42 млрд.

Коментарі