Allianz залишає спільне підприємство в Індії, але зберігає інтерес до цього страхового ринку

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Згідно з інформацією агентства Bloomberg, німецька страхова група Allianz веде переговори щодо закриття двох спільних підприємств в Індії.

Посилаючись на обізнані джерела, Bloomberg повідомило, що Allianz планує вийти зі складу Bajaj Allianz Life Insurance та Bajaj Allianz General Insurance, оскільки «індійський партнер не дозволяє німецькому страховику підвищувати свої частки за зниженою ціною/…/ і не надає права голосу під час прийняття стратегічних рішень».

Інтернет ресурсу УкрСтрахування також стало відомо, що Allianz зацікавлена ​​у збереженні своєї присутності на страховому ринку Індії, що швидко зростає. Рівень проникнення страхування в країні залишається на низькому рівні, тому великі страховики намагаються заповнити страхове покриття, що бракує, з максимальною вигодою для свого бізнесу.

«Allianz повідомив Bajaj, що, враховуючи його стратегічні пріоритети, активно розглядає вихід із спільних підприємств зі страхування життя та загального страхування», – прокоментували в Bajaj Finserv спеціально для Bloomberg. «Компанія дала зрозуміти, що зберігає відданість індійському страховому ринку, але не спекулюватиме на альтернативах», – йдеться у заяві.

У Allianz поки що не коментували потенційний вихід із спільних підприємств в Індії.

Коментарі