СК «Експрес Страхування» підтвердила свою позицію в ТОП 10 найкращих страхових компаній України з КАСКО за підсумками 1 півріччя 2024 року

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд Пока что нет оценок, голосуйте!
СК «Експрес Страхування» підтвердила свою позицію в ТОП 10 найкращих страхових компаній України з КАСКО за підсумками 1 півріччя 2024 року

СК «Експрес Страхування», що входить до УКРАВТО ГРУП, підтвердила свою позицію в десятці найкращих страхових компаній України з КАСКО, яку утримує з 2016 року. Про це свідчать результати рейтингу Insurance TOP профільного видання Forinsurer про підсумки роботи страхових компаній України за 6 місяців 2024 року.

За перші 6 місяців 2024 року обсяг премій Компанії за договорами КАСКО виріс на 22% та досяг позначки 342,5 млн грн. 

Загалом, за показником «Чисті страхові премії» Компанія з 2023 року входить до ТОП-15 найбільших страхових компаній України на ринку ризикового страхування і за підсумками першого півріччя 2024 року посіла 13-у сходинку.

Виплати з КАСКО збільшились на 58% та склали 204,4 млн грн. Такий результат відобразився й на рейтингу по страховим виплатам Компанії в цілому: 13-та сходинка за результатами перших 6 місяців 2024 року.

Окрім зростання обсягів виплат, значно зріс і їх рівень. За показником «Рівень виплат» Компанія увійшла до трійки найкращих ризикових страхових компаній України, піднявшись на 6 сходинок порівняно з аналогічним періодом минулого року.

24 становила 78 СК. За рік кількість страховиків non-life скоротилась на 25 компаній.

Довідково

ТДВ «Експрес Страхування» засновано у 2008 році за участю лідера українського автомобільного ринку –УКРАВТО ГРУП. Компанія спеціалізується на автомобільному страхуванні. Стабільно висока швидкість врегулювання подій в страховій компанії забезпечена оптимальною взаємодією з партнерськими СТО.

СК «Експрес Страхування» входить у число найбільш капіталізованих на страховому ринку та понад 7 років поспіль міцно утримує лідерські позиції в ТОП 10 рейтингу впливового на страховому ринку України журналу Insurance TOP за обсягом страхових премій з КАСКО.

З квітня 2012 року СК «Експрес Страхування» є асоційованим членом Моторного транспортного страхового бюро України. За підсумками ІI кварталу 2024 року Компанія здобула найвищу оцінку з ОСЦПВ («автоцивілки») за даними  МТСБУ – «1», що означає, що показники діяльності Компанії знаходяться на високому рівні. Цю оцінку СК «Експрес Страхування» підтверджує 5 років поспіль.

Комментарии